ZWIEGER Nóż kuchenny 20 cm

W magazynie
88,99 zł lub 17 598 pkt
Sprawdź jak duży rabat mogą zapewnić Ci punkty VITAY.
i
Nóż Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm Niezwykła trwałość Nóż Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm to nóż wykonany z niemieckiej stali nierdzewnej (X50CrMoV15) wyróżniający się nowoczesnym wzornictwem. Stal ta charakteryzuje się niezwykłą twardością i wytrzymałością, co przekłada się na długą żywotność noża jak i ostrza, które ostrzone jest ręcznie w podwójnym procesie gradacji, przez co zapewnia precyzję krojenia oraz łatwość ostrzenia. Bezpieczny Rękojeść wykonana z tworzywa sztucznego zapewnia ergonomię i wygodę użytkowania. Dodatkowo uchwyt noża Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm pokryty jest powłoką antybakteryjną (tlenkiem srebra) dającą ochronę przed bakteriami i grzybami.
Masz Punkty VITAY? Wykorzystaj je!
Jeśli masz konto w programie lojalnościowym VITAY możesz je połączyć z kontem w naszym sklepie. Dzięki temu będziesz mógł wykorzystać zebrane punkty i zrabatować nimi wartość swoich zakupów.
Nóż Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm Niezwykła trwałość Nóż Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm to nóż wykonany z niemieckiej stali nierdzewnej (X50CrMoV15) wyróżniający się nowoczesnym wzornictwem. Stal ta charakteryzuje się niezwykłą twardością i wytrzymałością, co przekłada się na długą żywotność noża jak i ostrza, które ostrzone jest ręcznie w podwójnym procesie gradacji, przez co zapewnia precyzję krojenia oraz łatwość ostrzenia. Bezpieczny Rękojeść wykonana z tworzywa sztucznego zapewnia ergonomię i wygodę użytkowania. Dodatkowo uchwyt noża Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm pokryty jest powłoką antybakteryjną (tlenkiem srebra) dającą ochronę przed bakteriami i grzybami. Co zapewnia najwyższy standard bezpieczeństwa. Fantastyczna konstrukcja Ten typ noża najłatwiej umiejscowić gdzieś pomiędzy nożem uniwersalnym, a nożem szefa. Jest wyraźnie większy od typowego noża uniwersalnego, a jego klinga, choć zbliżona długością do noża szefa, jest od niego węższa, a tym samym sam nóż Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm jest zauważalnie lżejszy. Do każdego rodzaju mięsa Większość lubujących się w kuchennych zadaniach używa tego noża Zwieger Gabro do plastrowania 20 cm głównie do krojenia praktycznie każdego rodzaju surowego mięsa (zwłaszcza większych kawałków), jak również do oddzielania go od kości. Spiczaste, ostre zakończenie, przy wąskiej klindze pozwala łatwo wycinać mięso nawet w ciężko dostępnych miejscach. Ponadto idealnie nadaje się do porcjowania wędlin, szynki, czy też pieczonego drobiu. Przez to wszystko jest szczególnie popularny m.in. w Stanach Zjednoczonych. Reasumując – kuchenny niezbędnik każdego mięsożercy.
Opis
Producent PR Zwieger
Długość ostrza 20 cm
Materiał wykonania ostrza stal nierdzewna niemiecka
Materiał wykonania rękojeści tworzywo sztuczne
Kolor rękojeści Czarny
W zestawie Nóż Zwieger 20 cm do plastrowania
Waga WG 0.2 kg
Gwarancja 24 miesiące
Informacje dodatkowe Linia produktów Gabro, Rodzaje noża - nóż do plastrowania
To Top